Ansökan »

Kontovillkor Peugeotkortet »

 

Kundtjänst

Tel: 08-695 17 33

Peugeotkortet – bekvämare för dig som kör Peugeot

Peugeotkortet är ett av bilbranschens förmånligaste betal-/kreditkort. Med Visakopplingen har du möjlighet att betala på alla ställen där VISA gäller i Sverige och övriga världen. Peugeotkortet erbjuder en valfri kredit på upp till 50.000 kr. Vår målsättning är att göra det bekvämare och mer ekonomiskt fördelaktigt för dig som Peugeotägare.

Med ett Peugeotkort kommer du dessutom få ta del av fina förmåner och månadserbjudanden som är exklusivt riktade till dig som är innehavare av ett Peugeotkort. Bland annat får du alltid bonus* på alla dina inköp. Dessutom betalar du ingen årsavgift för ditt Peugeotkort.
 Kort sagt, vi vill att Peugeotägare ska ha det lite bättre!

Delbetala 4 eller 10 månader räntefritt

Det är förmånligt att vara kund hos Peugeot. När du servar bilen eller köper tillbehör hos någon av Peugeots verkstäder för över 1 500 kr kan du alltid välja att dela upp din betalning räntefritt i 4 eller 10 månader.

Peugeotkort som kreditkort

Du kan välja att dela upp månadsbetalningen för dina inköp i din egen takt, dock lägst med en 1/20-del av skulden.
Du har också möjlighet att själv välja två betalningsfria månader per år.

Du kan få upp till 55 dagars räntefri kredit

När du använder ditt Peugeotkort som betalkort har du upp till 55 dagars räntefri kredit beroende på inköpsdatum.

Drivmedelsrabatt på Preem

Det ska löna sig att använda Peugeotkortet. Därför får du f.n. 15 öre per liter i rabatt när du tankar på någon av Preems bemannade stationer runt om i Sverige och betalar med Peugeotkortet. Rabatten dras på kontoutdraget. Utöver en bra rabatt så har du koll på dina bränsleköp på ditt kontoutdrag och Mina Sidor.

Peugeotkort med reseförsäkring

I Peugeotkortet ingår även Reseförsäkring och Avbeställningsskydd om minst 75 % av resans totala kostnad är betald med Peugeotkortet. Försäkringsgivare: Försäkringsbolaget Zürich Insurance Ireland Limited, Filial Sverige.

Alltid bonus på alla dina inköp*

Du kan använda ditt Peugeotkort för alla dina löpande inköp och du får alltid 2% i bonus när du handlar hos en auktoriserad Peugeothandlare/-verkstad. Dessutom får du 1% i bonus när du handlar på övriga inköpsställen.

* Gäller ej på Preem där drivmedelsrabatt ingår

Utbetalning av intjänad bonus

Årligen sammanställs ditt bonussaldo och en bonuscheck aktiveras direkt på ditt kort som sedan dras av automatiskt av när du gör ditt nästa köp hos Peugeot.